Inschrijven Bloemenstoet

Inschrijven Bloemenstoet

Wens je als wagenbouwer deel te nemen aan de Kleine Bloemenstoet te Wommelgem, dan kan je inschrijven via onderstaande strook.

Inschrijven en deelnemen is volledig gratis. De bloemen worden gratis ter beschikking gesteld.

Als je bij het inschrijven nog niet alle gegevens kent, stelt dat geen probleem. Vul zeker de velden met een * in. Wij sturen dan wel een brief/mail met de vraag de ontbrekende zaken nog aan te vullen en ons te bezorgen.

De categorie van je wagen wordt bepaald door de oppervlakte ( de lengte x de breedte (in meter)). Als de opbouw van je wagen uitsteekt buiten je chassis, neem je de breedste en langste maat van je wagen om het oppervlak te berekenen.

Als je niet zeker bent over de afmetingen die je moet opgeven, geef dan even een seintje en we komen zelf even meten.

Volgend schema geeft de categorie verdeling:

  • Categorie C: van 0,50 tot 1,5 m2
  • Categorie B: van 1,51 tot 3,0 m2
  • Categorie A: van 3,01 tot 8,0 m2

Er is een infovergadering voorzien op dinsdag 25 augustus (zie agenda). Met vragen kan je ook altijd bij onze bestuursleden terecht.


  • Ik doe mee als wagenbouwer aan de 59ste kleine bloemenstoet op 19 september 2021.
  • Van de inrichters krijg ik nog een inlichtingenblad waarop ik verdere gegevens kan doorgeven.
  • Als ik inschrijf voor 15 augustus, verhoogt mijn prijzenpot met 10 euro.

Covid-19 maatregelen

Ook de Kleine Bloemenstoet moet rekening houden met het Coronavirus. Welke maatregelen er van kracht zullen zijn op de derde zondag van september is nog niet geweten. Wij zullen ervoor zorgen dat veiligheid van iedereen gegarandeerd is, zelfs als dit wil zeggen dat de stoet een nog jaartje moet overslaan. Echter, daar gaan we niet van uit.

In deze tijden kan het bouwen van een wagen juist een leuke gezinsactiviteit zijn. Aarzel dus niet om u in te schrijven en de handen uit de mouwen te steken. Welke maatregelen er tijdens de stoet zullen gelden laten we u weten zodra we er zelf zicht op hebben.

Afmetingen van de wagen
cm
cm
cm

Jouw gegevens worden door ons opgeslagen en bijgehouden. We gebruiken ze enkel voor de organisatie van de stoet. Tot drie jaar na je laatste inschrijving krijg je ook een nieuwe inschrijvingsstrook per mail toegestuurd. Dit is geheel vrijblijvend natuurlijk. Je gegevens worden verder gearchiveerd. Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Je kan altijd je gegevens navragen en laten aanpassen. Volgens de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) dienen we je toestemming voor het opslaan van je gegevens te vragen. Om in te schrijven voor de Kleine Bloemenstoet moet je ons de toestemming geven om je gegevens te verwerken door het bovenstaande vinkje aan te kruisen.